Lesters Builders Case Study:

Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells, Kent

Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells, Kent - Lesters Builders

Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells


Gallery

Rear Elevation - Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells, Kent

Garden View - Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells, Kent

Kitchen - Victorian House Rear Extension, Tunbridge Wells, Kent



"We are very happy with the quality of the work throughout. Our thanks to all involved for their kindness and co-operation."

Pamela and Douglas, Southborough, Tunbridge Wells, Kent

"Glenn and his team are professional and courteous at all tmes and it gave me great pleasure having Christmas dinner with my family in my newly built Dining Room."

Cornelia, Southborough, Tunbridge Wells, Kent

"Grateful thanks for your sterling work in getting us out of a 'hole'. We are proud and delighted with our new space. Please pass on our thanks to all your team at Lesters Builders."

Adaire and Sue, Tunbridge Wellls, Kent